İmplant nedir


İmplant nedir


Eksik dişlerin yerine çene içine yerleştirilen, uzun ömürlü ve   titanyumdan meydana getirilen vidalardır. Sağlıklı diş etleri ve çene kemiğinde implantları destekleyebilecek kemik bulunan, ağız bakımına itina gösteren kişiler İmplant yapımında yüksek başarı oranına sahiptir. Kemik kaybı, ileri teknikler uygulanarak İmplant yerleştirilmesi için elverişli olması durumunda İmplant Tedavisi Bursa kliniğimizdeki doktorlar tarafınca kişiye özel implant çalışması yapılır.

İmplantları kaybedilenlerin yerine çene kemiği içerisine yerleştirilir ve kemikle kaynaşarak naturel  kökü görevini alan parçalara denir. Bu yapılar doku dostu olan titanyumdan üretilir ve bu nedenle vücutta rahatlıkla kabul edilirler. Yan etkisi hiç yoktur. Burada sayede istenilen amaç güzel  gülüş değil bununla birlikte  daha genç ve güzel gülüş tasarlanmadır. 

İmplant Uygulaması Nasıl Çalışılır?



İmplant nedir? İmplant çene kemiğine yerleştirilen ve protezlere yardımcı  olabilmesi için yapılan protez diş kökleridir.
 İmplant uygulaması sıklıkla iki aşamada uygulamaktadır. Daha ileri ölçüde cerrahi ek fiil  ya da ek bir işlem gerekmeyen, standart bir implant Uygulaması İçin çeşitli aşamada implant yerleştirilecek bölgesine yapılacak olan Lokal anestezi yapılarak diş eti dikkatlice kaldırılır.

 Daha Önceden uygulama yapılmış olanlar. İkinci aşamasında Uygulamalı İmplant; İmplant kemik İle bütünleşmesi için çeneye belli bir zaman bekledikten hemen sonra kapalı implantın da açı konumu dişi taklit eden kısmına yerleştirilir ve protez işlemlerine başlanır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kanal Tedavisinde Dolgu Uygulanır Mı?

Diş Çürümesini Yenmek İçin Aromalı İçecekleri Kesin

Telsiz Ortodonti Nedir