Yaşam Enerjisini Dengeleyen Tedavi Homeopati

 

homeopati nedir

Öylesine önemli bir detaydır ki Dr.Margery Grace Blackie İngiltere kraliyet ailesinin homeopatı tarafından bir slogan dahi üretilmiştir. Nerede yaşam varsa orada ümit vardır, sloganı homeopati tedavisin başlıca sloganı olmuştur. Yaşam enerjisini dengeleyen tedavi homeopati tedavi dışında inançları güçlendiren bir yapı oluşturmuştur. Sağlıklı bir bedene sahipken insan üzerinde var olan manevi güç ile birlikte senkronize işlemeye devam eden bir yaşam döngüsünü ele almakta olan bu tedavinin asıl amacı budur.

Hastalık halinde manevi gücün yok olması sebebini ortadan kaldırarak inanç gücünü yükseltmek. Böyle bir durumda manevi duygularımız sayesinde; varoluşu simgelemekte olan inancı kazanarak vücudun yenilenme sürecini hızlandırarak, tedavilere hızlı cevap verebilmesini sağlamak. Bu sayede iyileşebilmeyi hedefleyen kişi inancını ve moralini en üst seviyede tutarak iyi olabilmeyi hedefler bununla birlikte yaşam enerjisini dengeleyen tedavi  homeopati amacına ulaşma evresine geçer. Mutlu bir tedavi ise her ya da geç olumlu gelişmeler gösterecektir.

Homeopati Nedir?

Bulunduğu günden günümüze olumlu enerji tedavisi olarak bilinen Homoepati tedavisi beden üzerine gereken enerjiyi yükleyerek iyileşme durumuna olumlu bir etki sağlaması hedeflenir. Böylelikle hasta bireyin bütün sıkıntıları ile başa çıkabileceği aşılanır ve iyi olma süreci hızlanır. Manevi olarak bu güce ulaşan kimseler hastalık ile mücadele gücüne kavuşurlar. Yaşam enerjisini dengeleyen tedavi homeopati tedavisi Alman Doktor Hahnemann tarafından keşfedilmiş ve belirli bir düzen içerisine sokulmuştur.

Yaşam enerjisini dengeleyen tedavi homeopati tedavisi ile hastaların ilaçlar ya da uygulanan diğer tedaviler ile yan etki görmemesini desteklemeyi savunmuştur. Homeopati tedavisi sadece bedensen hastalıkların üstesinden gelmek için geliştirilen bir tedavi çeşidi değildir. Homeopati tedavisi gören kişilerde ruhsal, sinirsel ve duygusal olarak da güçlendiğini etkili bir sonucun ortaya çıktığı da bilinir.

Homeopati Tedavisi Tedavi Eden Bir Yöntemdir

Homeos ve Pathos kelimelerinden türemiş bir isme sahip olan Homeopati tedavisi belirtileri gizlemeye yönelik bir tedavi değildir. Aksine hastalık belirtisi denilen durum hastalık ile savaşan bedenin yaratmış olduğu birtakım değişikliklerdir. Yaşam enerjisini dengeleyen tedavi Homeopati ile normale dönen çok sayıda örnek bulunur.

Homeopati tedavisi ile maneviyatını güçlendirerek hastalık üzerinde yan etkisiz sentetik ilaçsız bir değişim gözlemlenir. Homeopati tedavisi, vücudun kendi kendini düzenlemesi taraftarıdır. Ağrı kesicilerin yaşanılan hastalığın belirtilerini bastırmakta olduğunu, bireyin hissetmediği dönemde yine vücudu onaranın vücut olduğunu savunur.

Kaynak : https://neslihangulmez.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kanal Tedavisinde Dolgu Uygulanır Mı?

Diş Çürümesini Yenmek İçin Aromalı İçecekleri Kesin

Telsiz Ortodonti Nedir