Penis Büyütme

 

Penis Büyütme Nedir

Erkek penisinin kısa oluşu erkeklerin cinsel problemlerinden bir tanesi hatta belki de en önemlisidir. Günümüzde bu sorun erkek genital cerrahi teknikleri ile rahatlıkla ortadan kaldırılabiliyor ve bireyin bütün kaygıları eksiksizce giderilebiliyor. Penis büyütme operasyonlarında ana prensip, penis boyunun uzatılarak estetik bir görünüme kavuşturulmasıdır.

Penis Kısalığı Nasıl Sorunlar Yaratır?

Penis, erkeğin dış genital bölgesinde bulunan, üreme ve idrarın vücuttan atılması işlevlerini yerine getiren bir uzuvdur. Penisin görevlerinden bir tanesi olan cinsel birleşme ancak penisin gereken boyutta ve erekte olması ile mümkün olur.

 Anatomik açıdan süngersi ve sertleşebilir bir yapıda bulunan erkek cinsel organının normalden daha kısa olması halinde idrarın dışarı atılması ile alakalı problemler yaşanmayabilir ancak cinsel aktivitenin olması gerektiği gibi gerçekleşmemesi durumu ortaya çıkabilir.

 Erkek cinsel organının ereksiyon haline gelmesi ve yeterli büyüklükte olması cinsel birleşme için elzemdir. Cinsel organın içinde bulunan erektil doku, cinsel uyarılma cinsel uyarılma yaşandığı sırada sertleşme ve büyüme olması amacı ile kanla dolar. Böylelikle organın büyümesi ve sertleşmesi sağlanmış olur. 

Cinsel organın ereksiyonu, cinsel ilişki esnasında spermlerin kadının üreme sistemine çok daha ulaşması açısından önemli rol oynar. Bu sebeplerden ötürü birçok erkek penis büyütme ameliyatı olmayı tercih etmektedir.

Penis Büyütme Operasyonları Neden Tercih Edilir?

Pek çok erkek, ereksiyon sırasında penisinin büyüklüğü ile alakalı endişe duymaktadır. Yapılan araştırmalar, cinsel organının büyüklüğünün normal olduğunu düşünen erkeklerin oranını %45 olarak göstermektedir. Büyük bir kısım için organ boyunun uzunluğu yeterli değildir. 

Penis boyutunu arttırmayı sağlayacak alternatiflerin olduğu düşünülse bile işe yarayacak tek yöntem aslında penis büyütme ameliyatıdır. Cerrahi teknikler sayesinde cinsel organın uzunluğu kolayca arttırılabiliyor.

Kimler Penis Büyütme Ameliyatı Olabilir?

Penis büyütme ameliyatları 18 yaşından gün almış olan bütün erkeklere yapılabilmektedir. Bu operasyonlar, hasta istekleri doğrultusunda gerçekleştirilen ve organın fonksiyonuna olumsuz etki etmeyen operasyonlardır. 

Ameliyattan sonra herhangi bir şekilde fonksiyon eksilmesi yaşanmaz. Bu çeşit ameliyatlar sadece penisi kısa olanlar tarafından değil, penis boyunu uzatmak isteyen kişiler tarafından da tercih edilmektedir. Daha sağlıklı ve daha güzel bir cinsel yaşam düşleyen erkeklerin isteklerine cevap veren bu ameliyatlar günümüzde sıklıkla görülebilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kanal Tedavisinde Dolgu Uygulanır Mı?

Diş Çürümesini Yenmek İçin Aromalı İçecekleri Kesin

Telsiz Ortodonti Nedir